CELLER DE CAN SOLÀ


Can Solà és un dels establiments emblemàtics de Vilanova i la Geltrú. Si no hi heu estat encara, serà difícil transmetre-us en aquestes breus línies el que ha representat, i representa, per vàries generacions de la nostra ciutat. Potser el millor és que vingueu i, com tanta i tanta gent, el convertiu en quelcom també vostre. Des d'Inzolia hem agafat el relleu d'en Josep i la Paquita que, durant quatre dècades convertiren Can Solà en l'espai entranyable que és.
Què fem?

Bar de vins: a Can Solà hi teniu un espai on degustar vins, caves i licors, centrat en els productes del Penedès. Cada mes modifiquem la carta de vins i caves a copes, tot oferint-vos una acurada selecció a preus raonables. Evidentment, també disposem de formatges, embotits i conserves d'acompanyament.

Botiga: a Can Solà podeu trobar més de 500 referències de vins, caves i licors. Un ampli ventall del bó i millor que ens ofereix el Penedès, sense oblidar tampoc altres denominacions d'orígen de Catalunya i d'arreu del Món. També hem mantingut la venta a granel de vins i licors, element d'identitat de l'establiment.


Podríem allargar-nos més en la descripció, però no hi ha res millor que sigueu vosaltres qui vingueu a descobrir i gaudir del Celler de Can Solà. Us esperem!


Ubicació

Plaça de la Vila, 4, Vilanova i la Geltrú 

Horari
De dilluns a dissabte de 10:00 a 15:00 i de 17:00 a 22:00

Telèfon: 93 893 40 25

A/e: inzolia@inzolia.com