Alguns dels nostres productes

Acústic Blanc - 2016 - D.O. Montsant

Celler: Acústic Celler

Tipus: Vi Blanc

Varietats: Garnatxa blanca, garnatxa roja, macabeu, pansal

Vi pur, acústic, autòcton. Color pallís brillant. Aroma complexa, expressiu, herbes silvestres mediterrànies, fruita fresca, cítrics, flors blanques. Boca saborós, complexe, bona acidesa, fi, fruitós. Poesia de pètals i amor.

Més informació
Acústic Braó - 2015 - D.O. Montsant

Celler: Acústic Celler

Tipus: Vi Negre

Varietats: Carinyena (samsó), garnatxa negra

Caràcter i seducció. Color cirera brillant. Aroma a fruita madura, espècies dolçes, expressiu, complexe, elegant. Boca saborós, fruitós, tanins fins. Profunditat i plaer. Potència i elegància. Serietat i alegria.

Més informacióAlbet i Noya 3 Macabeus

Celler: Albet i Noya

Tipus: Vi Blanc

Varietats: Macabeu

Vi blanc d'intensa complexitat aromàtica amb records de figues verdes i espàrrecs, pera madura, cítrics i flors de primavera. En boca es mostra refrescant gràcies a l'alt grau d'acidesa i afruitat. Ens retornen també els gustos de figues i de boix.

Més informacióAlbet i Noya Curiosa Rosat - 2018 - D.O. Penedès

Celler: Albet i Noya

Tipus: Vi Rosat

Varietats: Pinot Noir, Syrah

Vi rosat amb color rosa pàl·lid i brillant, amb intenses aromes de fruita vermella, especiat i balsàmic. En boca ens apareixen records de maduixes, mores i caramels de grosella. Fàcil de beure i, sobretot, de gaudir.

Més informacióAlbet i Noya Col·lecció Syrah - 2014 - D.O Penedès


Celler: Albet i Noya

Tipus: Vi Negre

Varietats: Syrah

Vi amb color cirera intens amb tonalitat blavoses. En nas ens surten aromes de torrats, fusteria, fruita confitada i herba seca. En boca és carnós, potent, golós, amb bona acidesa i uns tanins de textura vellutada.

Més informacióCan Feixes Blanc Selecció - 2018 - D.O. Penedès

Celler: Can Feixes

Tipus: Vi Blanc

Varietats: Parellada, Macabeu, Chardonnay, Malvasia

Vi blanc sec jove que expresa els caràcters fruitats i florals més primaris propis del les varietats utilitzades en l'elaboració. La dedicació que al llarg dels anys la família Huguet a dedicat a les vinyes, han convertit aquest vi en un clàssic entre els grans vins blancs del Penedès.

Més informació
Huguet Brut Nature Gran Reserva - 2009 - D.O. Cava

Celler: Can Feixes

Tipus: Escumós

Varietats: Pinot Noir, Parellada, Macabeu

Cava elaborat amb raïms únicament de vinyes pròpies. De color groc pàl·lid i intensa bombolla en servir en copa. Aromes de fruita cítrica fresca amb tocs de fruita blanca madura, frescs llevats poc marcats, herbes de muntanya, balsàmics amb un fons molt refrescant. En boca es presenta fresc i apareixen tocs a fruita cítrica que sobresurten a mig recurregut quan el carbònic està més tranquil. Fines notes amargues i mitja persistència.

Més informació
Can Feixes Chardonnay - 2017 - D.O. Penedès

Celler: Can Feixes

Tipus: Vi Blanc

Varietats: Chardonnay

El procés d'elaboració del vi i la cura de la vinya són biodinàmics, tal i com ho certifica el segell de garantia Demeter. Un vi blanc cremós, ampli i fresc. Fruita madura blanca al nas sobre un fons torrat molt elegant. En boca mostra volum, amb un final llarg i persistent.

Més informacióGran Caus Blanc - 2017 - D.O Penedès

Celler: Can Ràfols dels Caus

Tipus: Vi Blanc

Varietats: Xarel·lo, Chenin Blanc, Chardonnay

Raïm procedent de ceps vells de xarel·lo de més de 65 anys i ceps de 25 anys de chardonnay i chenin blanc. De color groc palla amb reflexes daurats. Aromes fumats i torrats, florals i minerals. En boca es untuós, melós i al mateix temps desengreixant.

Més informació
Terraprima Blanc - 2017 - D.O. Penedès

Celler: Can Ràfols dels Caus

Tipus: Vi Blanc

Varietats: Xarel·lo, Riesling

Vi blanc procedent de ceps vells i amb recollida manual. De color groc palla. Hi trobem aromes a fruita blanca fresca, notes florals d'herbes aromàtiques i fumats. En boca mostra complexitat i la mineralitat del terreny singular del Garraf. El xarel·lo aporta estructura i amplitud al vi i el Riesling la finura i profunditat.

Més informació
Caus Lubis - 2004 - D.O. Penedès

Celler: Can Ràfols dels Caus

Tipus: Vi Negre

Varietats: Merlot

Amb raïm procedent de ceps vells i recullit manualment, cal destacar la criança en roure francès durant 12 mesos i un mínim de 8 anys en ampolla. D'un color vermell teula profund. Els aromes són rics i complexos de les herbes aromàtiques del massís. En boca es mostra intens, càlid, ampli i pur amb notes de fruita vermella madura.

Més informacióAymar Ice - D.O. Clàssic Penedès

Celler: Castell de Pujades

Tipus: Escumós Blanc


El primer clàssic penedès per pendre amb gel i una rodanxa de taronja, a l'hora de l'aperitiu o com a "long drink". Una nova i divertida experiència, respectant la personalitat seductora i elegant del clàssic aymar.

Més informacióCastell de Pujades Xarel·lo Vermell - 2017 - D.O. Penedès

Celler: Castell de Pujades

Tipus: Vi Rosat

Varietats: Xarel·lo vermell

De color vermell pàl·lid, brillant i transparent amb reflexos carbasses. Un aroma delicat i fragant, predominant les fruites vermelles com la cirera i el gerd, amb un discret toc de grossella. En boca té un pas vellutat i ampli, deixant expressar progressivament els trets típics de la varietat.

Més informacióCastellroig So Blanc - 2017 - D.O. Penedès

Celler: Castellroig

Tipus: Vi Blanc 

Varietats: Xarel·lo

Vi afruitat i untuós. Aromes de poma, pinya i fruits secs. En boca és intens i dens, conservant frescor i una lleu sensació de dolçor. Els raïms sencers, madurs i equilibrats es sotmeten a una lleugera maceració i un suau premsat, una lenta fermentació a baixa temperatura i posterior criança del vi obtingut sobre les seves mares fines.

Més informacióCastellroig Brut Nature Gran Reserva - 2013 - D.O. Penedès


Celler: Castellroig

Tipus: Cava 

Varietats: Xarel·lo, Macabeu

Cava elaborat a partir de dos varietats autòctones, xarel·lo i macabeu, de viñes velles. Després d'una primera vinificació tradicional en un dipòsit d'acer inoxidable per cada varietat, es fa el cupatge. Amb una segona fermentació i criança seguint les pautes del mètode "champenoise".


Més informació
Parañy - 2012 - D.O. Penedès


Celler: Finca Viladellops

Tipus: Vi Negre 

Varietats: Carinyena

Amb color albergínia intens, vores violacis i àmplia llàgrima. Aroma fresc i intens de fruites vermelles madures, pruna seca, espècies i balsàmics. Estructura mitjana, mineral, afruitat, marcada acidesa, viu i amb tanins dolços. Persistens, saborós i llarg postgust.

Més informacióL.D. Ancestral - D.O Clàssic Penedès

Celler: Finca Viladellops

Tipus: Escumós 

Varietats: Xarel·lo Vermell

Elaborat amb mètode ancestral. Color suau a pell de ceba. Aromes frescos, molt afruitats i amb notes cremoses de criança perfectament combinats amb un carbònic molt intefrat pel seu temps de criança. En boca combina lleugeres notes bitter amb la mineralitat del sòl del Massís del Garraf. Postgust llarg i elegant.

Més informacióGiró del Gorner Blanc - 2018 - D.O. Penedès


Celler: Giró del Gorner

Tipus: Vi Blanc 

Varietats: Macabeu, Xarel·lo, Parellada

Vi transparent de color groguenc amb matisos verds i tonalitat viva. Aromes afruitats i delicats. En boca apareix un gust afruitat, fresc i agradable, amb cos i personalitat.

Més informacióGiró del Gorner Brut Nature Reserva - D.O. Cava

Celler: Giró del Gorner

Tipus: Cava 

Pàl·lid a la vista, cristal·lí i amb matisos daurats. Aroma limpid, elegant i fresc. En boca persisteix viu i equilibrat, sec i potent.

Més informacióMas Comtal Rosat de Llagrima - 2018 - D.O. Penedès


Celler: Mas Comtal

Tipus: Vi Rosat 

Varietats: Merlot

Amb color cirera clar. Els aromes combinen la maduixa amb tocs cítrics d'aranja i llimona, amb un rerefons mentolat i d'herba acabada de tallar molt fresc i amb un punt llaminer. En boca és estructurat, amb la força d'un vi negre, tot i que la frescos que li aporta el punt just d'acidesa li dóna un pas lleuger que incita als llavis a acostar-se de nou a la copa.

Més informacióAntistiana Incrocio Manzoni - 2016 - D.O. Penedès

Celler: Mas Comtal

Tipus: Vi Blanc 

Varietats: Incrocio Manzoni

Espectacular fusió de paisatge mediterrani i personalitat atlàntica en un vi que sorprèn per la seva profunda frescor balsàmica i elegància extrema. Amb color palla, brillant. Amb aroma fresc i expressiu a fruita fresca i flors blanques. En boca es saborós, fruitós, amb bona acidesa i equilibrat.

Més informacióOriol Rossell Rocaplana - 2017 - D.O. Penedès

Celler: Oriol Rossell

Tipus: Vi Negre 

Varietats: Syrah

Criança de 8 mesos en botes de roure francès de 300 litres de capacitat. Color cirera amb rivets violacis de capa alta i abundant formació lacrimal. Aromes potents on s'aprecia d'inici la fruita negra com mora, grosella o cirera madura, sobre d'un fons especiat i mineral a la qual apareixen aromes de fulla de tabac i pebre negre. En boca té un entrada agradable amb un pas ampli i suau, tanins sedosos i aromes a fruites madures que no desapareixen, tot aixó amb un final àcid, refrescant i llaminer.

Més informació
Oriol Rossell Mític Gran Reserva - D.O. Cava


Celler: Oriol Rossell

Tipus: Cava 

Color groc palla amb reflexos daurats, net i brillant, amb una bombolla fina, persistent i de lent despreniment. Les aromes són elegants i complexes, amb abundància d'agradables i potents notes de criança, en què també despunten fruites blanques molt madures. En boca es barregen totes aquestes fragàncies, s'equilibren i donen una sensació de plenitud i de complexitat molt elevada, ajudada per una bombolla extremadament fina i ben integrada. El final és llarg i destaquen les olors de torrats i de fruita seca.

Més informacióFreyé Parellada - Muscat - 2018 - D.O. Penedès

Celler: Domenech Vidal

Tipus: Vi Blanc 

Varietats: Parellada, Muscat

Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Les aromes florals marcats per les notes de rosa es debaten entre matisos de fruites exòtiques i àcides amb espurnes de fruita blanca. En boca és un vi suau i llaminer alhora que fresc amb un final elegant i persistent.

Més informacióCultivare Blanc - 2015 - D.O. Penedès


Celler: Domenech Vidal

Tipus: Vi Blanc 

Varietats: Xarel·lo

De color groc pàl·lid amb reflexes verdosos, és net i brillant. En Nas trobem aromes de préssec, pinya, notes florals i herba seca, combinades amb lleugeres notes de fusta. En boca és perfumat, de bona estructura i equilibri, acidesa i un final molt llarg que fa notar la seva mineralitat.

Més informacióMistinguett Brut Nature - D.O. Cava

Celler: Vallformosa

Tipus: Cava 

Varietats: Macabeu, Xarel·lo, Parellada

Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Aromes afruitats i complexes amb notes a poma verda, pera i pinya combinades amb notes d'ametlles. En boca és ampli i polit, suau i molt sec. Amb un final que ressalta el "bouquet" de criança i la seva persistència.

Més informacióGran Cuvée - D.O. Clàssic Penedès


Celler: Colet

Tipus: Escumós 

Varietats: Chardonnay, Macabeu, Xarel·lo

Color groc daurat. Bombolla fina i ben integrada. Aromes a mares fines, fruita madura, pastisseria i espècies dolces. En boca, equilibrat, gustós, gras i llarg. Molt gastronòmic i amb bona acidesa.

Més informacióVatua! - D.O. Clàssic Penedès

Celler: Colet

Tipus: Escumós 

Varietats: Moscatell, Parellada, Gewürztraminer

Color groc brillant. Bombolla fina i ben integrada. Aroma floral, herbes verdes, molt expressiu i varietal. En boca, fresc, equilibrat i sec amb una bona acidesa.

Més informacióDuc de Foix Blanc - 2018 - D.O. Penedès

Celler: Covides

Tipus: Vi Blanc 

Varietats: Xarel·lo

Blanc jove de color pàl·lid, amb reflexes verdosos, té aromes que recorden a les flors blanques i també a les fruites tropicals. Al Paladar és fresc, equilibrat, ampli i amb un retrogust molt persistent.

Més informacióTerra Terrae Negre - 2017 - D.O. Penedès

Celler: Covides

Tipus: Vi Negre 

Varietats: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah

Vi ecològic de color granat intens amb reflexos violetes. Aromes molt intenses que recorden al cacau, amb un fons de melmelada de prunes i de nabius. En boca és intens i càlid amb una bona estructura i un final rodó i llarg, amb un punt de mineralitat i records de cacau i regalèssia. Post gust rodó, elegant, golós i de llarga persistència.
Més informacióDesig - 2018 - D.O. Penedès

Celler: Mas Candí

Tipus: Vi Blanc

Varietats: Xarel·lo

Color groc daurat, d'intensitat mitjana. Aromes de fruita madura, pera, poma golde, pinya i fonoll. En boca és untuós, ampli i llaminer. Destaquen notes minerals, pròpies del terrer de les vinyes velles. Bona acidesa i punt amarg propi de la varietat. Llarg postgust.

Més informacióQuatre Xarel·los (Qx) - 2015 - D.O. Penedès

Celler: Mas Candí

Tipus: Vi Blanc 

Varietats: Xarel·lo

Color groc palla. Aroma complex de pinya, plàtan, torrats, especiats i caramel "tofee". En boca és melós, presentant aromes de brioix i els abans esmentats. Bona acidesa i llarg postgust.

Més informació