Inzolia



INZOLIA va néixer amb la il·lusió d’oferir un nou concepte de comerç, i anar més enllà de la venda i assessorament de vins. És per això que a l’INZOLIA hi trobareu 3 fronts als que ens dediquem en cos i ànima.

La venda al públic.
La distribució per al sector de la restauració.
I el que ens ha fet més populars, un bar de vins –el primer de Vilafranca– on podreu provar el vi negre, el blanc, el rosat o el cava que preferiu acompanyat d’un aperitiu.

La selecció de productes INZOLIA consta d’aquells que ens han semblat més interessants i innovadors, a més d’aquells que per la seva trajectòria i qualitat mereixen el respecte que els atorga la tradició. Així, les nostres propostes s’assenten sobre la base del bon saber fer, la imaginació, la serietat, i que a més responen a una exigència lògica de la relació entre la qualitat i el preu.
Disposem d’una àmplia varietat de vins, caves i licors del Penedès i catalans, i d’una selecció abundant de vins d’altres denominacions d’origen d’arreu del món, xampanys, i espirituosos.
El nostre objectiu és contagiar-vos la curiositat per descobrir el món dels vins, tant variat i complex, com divertit i fabulós.

Si us decidiu a visitar l’INZOLIA hi trobareu dos ambients: la botiga, amb més de 1500 referències per triar, i la taverna, un espai acollidor i modern amb un espai de terrassa, per compartir la bona companyia de vins, caves i aperitius.

Ubicació
Carrer de la Palma, 21, Vilafranca del Penedès
Horari
De dilluns a dissabte de 10:00 a 15:00 i de 17:00 a 22:00

Telèfon: 93 818 19 38 
A/e: inzolia@inzolia.com